Gezonde automaat voor zorginstellingen

snoepautomaat huren

Een vending machine in de zorg voor blije medewerkers

Verwen jouw zorgpersoneel met ons Full Service Vendingconcept, de ideale oplossing voor een zorgeloze voedingsvoorziening. Wij ontzorgen jou volledig door de automaat in optimale technische staat te houden en altijd te voorzien van een ruim aanbod. Natuurlijk bieden wij gezonde en verantwoorde producten, perfect afgestemd op de verwachtingen en wensen binnen een zorgomgeving. Kies voor Vending@Work en maak het verschil voor jouw medewerkers!

Verwen patiënten en bezoekers met gemak en kwaliteit

Onze vendingmachines zijn niet alleen een warm gebaar naar jouw medewerkers, maar ook een geweldige service voor patiënten en bezoekers. Zij moeten zich soms haasten om bezoeken of afspraken te halen en hebben dan geen tijd gehad om te eten. Bied hen een eenvoudige en verantwoorde snackoptie om hun trek te stillen – en verbeter hun ervaring op jouw zorglocatie.

Full service vending scholen gezond
Gezonde automaat voor zorginstellingen | Vending@Work
5/5

"Vanaf 2011 verzorgt Vending@work de automatenvoorziening in het Amsterdam UMC op diverse plekken in het ziekenhuis. In 2022 heeft Vending@work het automatenpark compleet vernieuwd en bestaat het aanbod uit 90% aan verantwoorde snacks en dranken conform de richtlijnen van het Voedingscentrum. De implementatie is goed verlopen en we zijn tevreden over de dienstverlening van Vending@work."

Previous slide
Next slide

Combi-automaten verspreid over de Amsterdam UMC locaties met 90% verantwoord assortiment

Gezonde automaat voor zorginstellingen | Vending@Work

Liever alleen maar verse producten?

Kies voor pure versheid met Foodstation

Wil jij uitsluitend verse producten in jouw vendingmachine? Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw favoriete salade, pokébowl of maaltijdsoep altijd beschikbaar te hebben, met een echte versbeleving. Daarom hebben wij Foodstation gecreëerd – een slimme koelkast die 24/7 een breed scala aan heerlijke verse producten aanbiedt. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of een late night snack, Foodstation is de perfecte keuze voor elk moment van de dag. 

Gezonde automaat voor zorginstellingen | Vending@Work
4.5/5

"Ruim 5 jaar werken Ziekenhuis Tjongerschans en Vending@Work samen! We hebben op 2 plekken in ons pand een automaat staan met een zeer divers aanbod. Buiten de openingstijden van onze restaurants hebben we hiermee een goed aanbod voor patiënten, bezoekers en medewerkers. We zijn erg tevreden over de samenwerking en de dienstverlening die ons geboden wordt door Vending@Work."

Previous slide
Next slide

Combi-automaat met verse broodjes 

Full service vending bedrijven brood

Neem contact op met ons voor meer informatie

Heb je interesse in een vending machine die geschikt is voor bedrijven? Bekijk dan hele gehele aanbod op onze website. Voor vragen of meer informatie over ons bedrijf kun je contact met ons op nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).