Welk team ga jij versterken?

Team vullers en team logistiek zoeken beide doorlopend nieuwe mensen. Van een paar uur in de week tot fulltime. Zoek je ideale (bij)baan bij Vending@Work.

Team vuller

Ben je graag onderweg, houd je van aanpakken en wil je graag veel uren op een dag maken? Kom dan bij team vuller! Onze vullers rijden dagelijks door het hele land om de automaten bij onze opdrachtgevers te vullen.

Team logistiek

Werk je graag flexibele uren, overdag, avond en in het weekend? Kom dan bij team logistiek! Onze logistieke toppers zetten elke dag alle routes klaar voor de vullers en houden het magazijn gevuld met assortiment. 

Onze vacatures

Bekijk hieronder de laatste vacatures bij Vending@Work. 

Vacatures laden...

De sollicitatieprocedure

Leuk dat je bij ons wilt komen werken! Zie hier wat je ongeveer kunt verwachten als je solliciteert. 

Dag 1
Vacature
Je bent op zoek naar je eerste bijbaan of een leuke nieuwe uitdaging. Je komt onze vacature tegen op de website. Tip: solliciteer gelijk met je cv, dan kunnen we sneller zien of er een match is!
Dag 1
Dag 2
Sollicitatie is binnen!
Je mail komt binnen bij personeelszaken. Heb je jouw cv en motivatiebrief al ingeleverd? Mooi zo! We bekijken binnen 3 dagen of er een match is op basis van cv en motivatiebrief en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Dag 2
Dag 5
Sollicitatiegesprek
Gefeliciteerd! Je mag op gesprek komen. Tijdens dit gesprek bespreken we de vacature en jouw motivatie.
Dag 5
Dag 8
Inwerken
Voordat je zelfstandig gaat werken, word je een paar keer ingewerkt door een ervaren collega om te kijken of het werk geschikt is voor jou.
Dag 8
Dag 10
Hey collega!
Als het inwerken goed is gegaan én je bent enthousiast over het werk, mag je zelfstandig aan de slag bij Vending@Work! We wensen je veel plezier!
Dag 10

Volg ons ook op Instagram!

Op Instagram delen we foto’s en video’s van onze werknemers, leuk nieuws en meer. Volg ons dus op Instagram om op de hoogte te blijven!