De lekkerste (bij)baan van Nederland

PS. Het is niet de bedoeling dat je al het snoep opeet 🙂

Solliciteer direct

Solliciteer binnen 1 minuut! Vul het formulier in en wij nemen contact op over het vervolg. Houd je mail en telefoon dus in de gaten!

  • Kun je niet wachten aan de slag te gaan? Upload direct je cv!
    Max. file size: 8 MB.

Vullers gezocht! | Vending@Work

Vanaf €12,12 p/u!*

Het startsalaris begint vanaf €12,12* en ligt hoger als je relevante werkervaring hebt! Daarnaast maak je kans op een prestatiebonus en winstuitkering.

Veel rijden

Graag onderweg? Wij ook! Vanuit onze magazijnen rijden we naar elke stad en elk dorp in Nederland om onze automaten te vullen.

Leuke opdrachtgevers

We hebben de leukste opdrachtgevers met de leukste en meest bijzondere locaties. Ze kijken allemaal uit naar jouw komst!

*Dit is het minimum uurloon exclusief vakantiegeld, bonussen en winstuitkering. Bij relevante werkervaring ligt het uurloon hoger. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het sollicitatiegesprek.

Rijd mee met Stefan

Ga een dag mee op pad met onze vuller Stefan uit Nieuwegein!

vending machine bedrijf

Wat zeggen anderen?

mai_wijnen
“Tijdens mijn werk rij ik door Nederland met muziek op in de bus. Bij de opdrachtgever zie ik tevreden gezichten als de automaat weer is gevuld. Ik kom op veel verschillende plaatsen, wat het werk afwisselend maakt. Ook ben ik lekker in beweging waardoor ik mij nooit verveel op een dag. Voor mij is het de ideale bijbaan!”
DSC05113
“Naast dat je veel uren op een dag kan maken is het ook nog eens heel interessant en bijzonder om bij zoveel verschillende opdrachtgevers en locaties te komen. Je reist door heel Nederland en ziet ‘s ochtends de zon opkomen en ‘s avonds ondergaan. Echt een aanrader als je graag achter het stuur zit en een fysieke uitdaging zoekt!
gpe-detail-lades
“Ik zocht een flexibele bijbaan voor 1 à 2 dagen in de week. De afwisseling tussen rijden en vullen beviel mij heel erg. Lekker op pad met een podcast of muziek. Ik ben bij veel verschillende opdrachtgevers geweest en heb veel nieuwe mensen ontmoet. De dagen gaan snel en je kan een hoop leuke verhalen vertellen in het weekend. Ik zou het zeker aanraden!”

Hoe ziet . werkdag eruit?

Voordat je aan de slag gaat, word je opgeleid door ervaren collega’s. Zij zullen je leren hoe je verschillende soorten automaten vult, storingen verhelpt en het meest efficiënt werkt.

Full service vending scholen

Wie zoeken we?

12 tot 40 uur beschikbaar

We zoeken mensen die minimaal 12 en maximaal 40 uur per week kunnen werken. Dit betreft zowel een bijbaan als fulltime baan. Je kunt later in overleg meer of minder uren werken.

In bezit van rijbewijs B

Voor het werk moet je uiteraard een geldig rijbewijs B hebben. Ook vragen we minimaal 1 jaar rijervaring. Ervaring met het rijden in een bestelbus is een pré.

VOG

Voor deze functie is het verplicht een VOG aan te vragen. Nadat je de VOG hebt overhandigd, betalen wij de kosten terug.

Volg ons ook op Instagram!

Op Instagram delen we foto’s en video’s van onze werknemers, leuk nieuws en meer. Volg ons dus op Instagram om op de hoogte te blijven!